"Два пожилых мужика друг перед другом делают вид, что их кто-то ещё хочет. И они что-то ещё могут" - Віторган про заяву Путіна режисеру Стоуну

Російський актор запропонував не помічати заяву про "душ із геєм", яку зробив президент Росії в інтерв'ю американському режисерові.

Максим Віторган. Фото:Lifestyle.com.ua

Російський актор Максим Віторган прокоментував висловлювання президента Росії Володимира Путіна в інтерв'ю режисерові Оліверу Стоуну: "Я вважаю за краще не ходити в душ з геєм. Навіщо провокувати? Але ви знаєте, я - майстер спорту з дзюдо". Про це Віторган написав на своїй сторінці в Facebook , передають Патріоти України.

"Блин, ну чего вы так носитесь с этим вопросом про душ с геем? Два пожилых мужика друг перед другом делают вид, что их кто-то ещё хочет. И они что-то ещё могут. Петушатся друг перед другом. Это можно понять. Все там будем.

Это у них такие психологически-гигиенические процедуры. Мы стали свидетелями интимности.

Давайте просто отведём глаза. Не заметим, кто пролил соус на скатерть, как завещал великий Чехов. И пойдём потрахаемся. Уж кто как может", – написав актор.

Як повідомлялося раніше, в інтерв'ю Стоуну, який знімає про Путіна документальний фільм, російський президент заявив, що не вважає, що закон про заборону гей-пропаганди в Росії порушує права геїв.

При цьому, відповідаючи на питання Стоуна про те, як би він повівся на підводному човні, опинившись в одному душі з геєм, Путін сказав, що волів би уникнути такої ситуації.

Телеканал Showtime 12 червня почне показувати документальний серіал Стоуна про Путіна, який буде складатися з чотирьох частин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...