Дві повії посварились: Як стриптизерка "довела главу відділу ЗМІ "ЛНР" до полусмерті (відео)

Мережу дуже потішила «гризня» затятої сепаратистки та «публічної» особи «ЛНР». Фінал не менш цікавий за початок.

Анастасия Пятерикова та Олександр Бахмутський Шовіністка організації "Луганська гвардія" Анастасія Пятерікова влаштовує неймовірно гучну перепалку з відомим сепаратистом Олександром Бахмутським, зазначають Патріоти України. Молода рашистка називає його злодієм, брехуном, зрадником, "Чепушило" і політичною повією. В результаті Пятерікова довела свого опонента до непритомності, довелося викликати "швидку".

Анастасія Пятерікова раніше працювала танцівницею в нічному клубі, а в 2014 році стала одним з лідерів луганського антиМайдану. Зараз Пятерікова вважається одним з основних критиків ватажка луганських бойовиків Ігоря Плотницького, очолює сепаратистський рух "Луганська гвардія".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...