Елітні умови в "Феофанії" для Насірова: Чи "потягне" звичайний українець добу у медзакладі?

Голова ДФС, у зв'язку з погіршенням здоров'я, проходить лікування в "Феофанії" в VIP-палаті.

Насіров на лікуванні в "Феофанії". Фото kp.ua

Поки одні обговорювали "героїчного дідуся-вахтера», який не відкрив перед НАБУ двері, інші дивувалися розкішному двоспальному лікарняному ліжку, на якому занедужав глава фіскальної служби. У рядовій лікарні ми звикли до іншої обстановки. Але тут як не як урядовий лікувальний заклад, повідомляють Патріоти України з посиланням на Комсомольську правду.

Скільки ж можуть коштувати добу перебування в такій палаті? Зателефонувавши в "Феофанію" і представившись багатеньких пацієнтом ми попросили розповісти, у скільки нам обійдеться лікарняна палата.

Отже, одномісний звичайний номер коштує 1700 гривень. У ньому санвузол, шафа, чайник, мікрохвильова піч. Напівлюкс потягне вже на 2500 тисячі гривень. У ньому крім усього іншого є двоспальне ліжко і телевізор.

Насіров на лікуванні в "Феофанії". Фото kp.ua

- И учтите, это только палата, без обследования и медикаментов, - додала наша співрозмовниця.

А вот в люкс, сколько бы у вас не водилось денежек, вас не положат.

- Вы же сами понимаете, кого туда кладут?, - відповіли нам в лікарні на запитання: "Почему?".

Ціну нам не сказали мабуть тому, що політики і держслужбовці лежать тут абсолютно безкоштовно.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...