"Епоха Путіна закінчилась так само, як і Єльцина", - політолог

Експерт зазначає, що нинішні дії Путіна дуже сильно нагадують останні місяці правління колишнього президента Росії.

Володимир Путін. Фото: anews.com

Епоха Путіна, як і Єльцина свого часу, закінчилася, звідси - політика невідповідності, навіть на рівні завдань. Про це пише на своїй сторінці політолог Олеся Яхно-Белковська, з міркуваннями якої Патріоти України пропонують вам ознайомитися.

Так буває, що час / доба політика закінчуються (в тому сенсі, що він виконує завдання, які постають перед державою на тому чи іншому етапі історичного часу, а інших він і не ставив), а він думає, що все ще попереду. Далі йде виробництво безглуздості й абсурду, що заганяє в глухий кут країну, а лідеру здається, що все в порядку.

"Епоха Путіна" закінчилася, як і "епоха Єльцина" свого часу, і якби в 2012 році переобрався не Путін, Росія, можливо, не пропустила б розвилку своєї власної історії. Сьогодні РФ не тільки бореться з Україною і Європою, вишукуючи уявних "ворогів" по всьому світу, а й сама з собою. Політика невідповідності навіть на рівні завдань (реальних і пропагандистських) - з кожним днем ставатиме все більш очевидною.

До виборів 2018 року цю політика, мабуть, буде тільки наростати - в рамках виборчої кампанії чергового президентства Путіна немає позитивних сценаріїв, орієнтованих на розвиток Росії, а не на війну як спосіб відсунути реальні реформи.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...