"Если Ардзинба едет в Одессу, она заинтересовала Суркова, а Путин от своих планов в Украине не отказался" - Бачо Корчілава

Інал Ардзінба - це абсолютна тінь радника Путіна і сам би подібну ініціативу не проявив.

Інал Ардзінба. Фото:ukranews.comМожливий приїзд до Одеси кремлівського куратора сепаратистських проектів в Україні та заступника радника президента РФ Владислава Суркова Інала Ардзінби означає, що Володимир Путін від своїх планів в Україні не відмовився. Про це в коментарі сайту Гордон заявив колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні, бізнесмен і блогер Бачо Корчілава, інформують Патріоти України.

"Инал Ардзинба – это племянник известного сепаратиста, бывшего лидера самопровозглашенной Абхазии Владислава Ардзинбы. Инал довольно неглупый человек, но является абсолютной тенью Суркова и сам бы подобную инициативу не проявил. Если Ардзинба едет в Одессу, значит, она заинтересовала лично Суркова. А это в свою очередь значит, что Путин от своих планов в Украине не отказался. Впрочем, мы и так все это прекрасно понимали", - сказав Корчілава.

Колишній грузинський прес-аташе підкреслив, що люди рівня Ардзінби не повинні мати навіть теоретичної можливості відвідувати Україну.

"Пусть вас не обманывает абхазская фамилия этого человека. У того же Суркова настоящая фамилия Дудаев. И Ардзинба, и Сурков – абсолютно прокремлевские, пропутинские персонажи. И тут уже вопрос к спецслужбам Украины: такие люди даже теоретически не должны иметь возможности приезжать в Украину" , - переконаний Корчілава.

Бізнесмен також додав, що якщо новина про заплановану зустрічі Ардзінби з мером Одеси Геннадієм Трухановим підтвердиться, - "це, м'яко кажучи, дуже погано".

"Я не знаю, при чем здесь мэр Одессы Труханов, но если люди масштаба Ардзинбы действительно приезжают в Одессу для переговоров с мэром, это, мягко говоря, очень плохо", - підкреслив Корчілава.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...

Ситуація на острові Нестрига загострилася після повідомлення Головнокомандувача про звільнення цієї території, - Борислав Береза

четвер, 2 травень 2024, 0:00

"Поки інтерв'ю довбня і нациста Дугіна Такеру Карлсону більш цікаве лідерам суспільної думки українського сегменту фейсбуку, ніж те, що відбувається на острові Нестрига. І це не дивно. Бо острів для багатьох з них невідомо де, а Дугін - у їхньому смарт...