"Если раньше в РФ ещё был культ личности, то теперь культ откровенного ничтожества", - Талк

Російські ЗМІ наочно демонструють цивілізованому світу рівень деградації "високодуховної" нації та її "лідерів".

Естетичні почуття росіян така обкладинка не ображає. Фото: соцмережі.

"В мои руки попала российская газета "Аргументы недели", №51. Публикую её первую страницу, чтобы вы поняли степень деградации российской внешней политики. И если раньше ещё был культ личности, то теперь культ откровенного ничтожества, которому поклоняются всякие лизоблюды", - пише Сергій Талк на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Но если уж говорить про размеры, то этим лизоблюдам надо бы знать, что экономика одного только штата Калифорния больше, чем экономика всей Российской Федерации.

А у Трампа таких штатов пятьдесят. Если же сравнивать курс национальной валюты, то у Трампа "финансовая пипка" в 60 раз больше, чем у Владимира Владимировича. Просто лилипутская пипка должна быть изображена у Владимира Владимировича. В 60 раз меньше.

Но страшно другое. Если раньше нашу страну представляли Колонтай и Литвинов, про которых сняли фильм "Посол Советского Союза", то теперь на сцену вышли гопники, занимающиеся политикой сидя на корточках".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...