"Есть одна странность, которая не дает мне покоя: зачем 17 канал врет?" - Казанський

Співробітники 17 каналу виявилися сьогодні першими на місці загибелі Павла Шеремета. Буквально відразу після вибуху його машини. За їх словами "цілком випадково".

Понівечене вибухом авто журналіста Павла Шеремета. Фото:www.unian.net

"Есть одна странность, которая не дает мне покоя" - пише на своїй сторінці у ВКонтакте журналіст Денис Казанський, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Сотрудники 17 канала, один из журналистов которого (Дмитрий Василец) сейчас сидит в СИЗО по обвинению в сотрудничестве с боевиками ДНР, оказались сегодня первыми на месте гибели Павла Шеремета. Буквально сразу после взрыва его машины.

Они же успели снять, как журналиста еще живого вытягивают из машины прохожие. 17 канал пояснил, что оказался рядом "по воле случая". А затем уточнил в комментарии изданию "Детектор Медиа", что якобы приехал к мэру Виталию Кличко, который живет неподалеку, чтобы взять у него интервью.

Однако, Кличко никак не мог дать 17 каналу интервью сегодня утром, так как его не было в стране. И это открытая информация. Раньше Кличко написал на своей странице в ФБ, что находится за тысячи километров от Киева, где празднует свой день рождения.

Возникает простой вопрос: зачем 17 канал врет?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...