Фахівці порівняли потужність армій світу та визначили гідне місце для ЗСУ

Збройні сили України визнані одними з найсильніших у світі.

Фото: U. S. Army photo by Spc. Ahmad MercadoПро це свідчить щорічний рейтинг ресурсу Globalfirepower, де ЗСУ зайняли 30-е місце. До речі, торік Україна була на тій же позиції, передають Патріоти України.

Автори рейтингу порівняли військову потужність різних країн шляхом складної аналітики, яка враховує 50 різних фактором. При цьому, до уваги не бралася ядерна зброя і нюанси управління країною.

Зате важливу роль відігравали географічні особливості держави, виробництво і споживання деяких ресурсів. Так, ВСУ зайняла 30-е місце з показником 0,5715. Поруч з нами в рейтингу виявилися Швеція і Чехія. А лідерами списку із 132-х країн стали США, Росія і Китай.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...