Фашисти в рясах з РПЦ вирішили атакувати громадянське суспільство, - Сотник

У Кирила Гундяєва "добро повинно бути з кулаками", а ще краще - з автоматами, гранатами і ядерною бомбою, пише журналіст.

Фашисти в рясах - так називає РПЦ Саша Сотник. Фото: соцмережі

Войовнича мафія в особі РПЦ вирішила віджати шматок землі в парку "Торфянка". Не те, щоб я був проти будівництва храмів, але в Москві молитовних місць повно. Набагато гірше - з лікарнями, школами, дитячими садами і яслами. Але в лікарні "бабло не намоешь", а в капличках - легко. Що не каплиця, то - гундяєвська Лубянська пральня. Так пише журналіст Олександр Сотник, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"И вот местные жители возмутились. Не против “прачечной”: они не такие “экстремисты”, как я. Просто им не понравилось, что в парке вонзят еще одну молельню, обнесенную забором. И они имеют право не хотеть. Далеко не все из них расшибают лбы перед иконостасом, даже если на главной иконе Путина нарисовать.

Люди проявили активность. Собрали митинг, второй, третий. Потом еще и еще. Организовали дежурство. В ответ на это РПЦ понагнало каких-то отмороженных люмпенов в казачьих одеждах, каких-то бандитов.

Гундяя можно понять: “добро должно быть с кулаками”, а еще лучше – с автоматами, гранатами и ядерной бомбой. Тем более, что “добра” у мафии РПЦ – навалом, есть что защищать. А поскольку лучшая защита – нападение, то и было принято окончательное решение “закрыть” особо активных. По статье “за нарушение прав на свободу совести и вероисповедания”.

Совести у Кремля, Лубянки и примкнувших к ним попов точно нет. Верят они только в баблище. То есть, в аццкого Сцотону. Всевышний тут – точно ни при чем.

Вывод. Фашистская смычка лубянских отбросов и захвативших общественную организацию РПЦ бандитов в рясах атаковала гражданское общество. И если оно снова молча все это проглотит – завтра (как они любят – в 6 утра) к любому из вас может приехать “мусоросборник” и зачистить.

Просто так. За то, что не молитесь. За то, что не лояльны. И просто – ни за что. Не нравитесь вы. Смотрите косо. Не восхищаетесь. Не падаете ниц.

Фашисты в рясах – это нечто. А подгэбнёванное движение провокаторов “Сорок сороков” в полном составе должно разделить участь Иуды. Благо – осин в России полно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...