Федералізація за планом Путіна: Чому активізувався Медведчук, - політолог

Експерт наголосила, що федералізація в поточних умовах, і при слабких інститутах держави та суспільства - це рух в сторону розвалу української державності.

Путін і Медведчук. Ілюстрація:Радіо Свобода

"Думаете, Медведчук исключительно ради Путина навязывает себя украинскому информпространству?" Про це пише у Facebook політолог Олеся Яхно-Бєлковська, передають Патріоти України, продовжуючи:

У него, оказывается есть "мрія" – стать первым вице или просто вице-спикером после выборов в ВР. Под это будут загонять в один проект часть аморфного (в плане отсутствия единой структуры, с единым, а не несколькими центрами влияния) Оппоблока плюс партию "За життя" (во всяком случае в неофициальной части съезда "За життя", который прошел на днях, Медведчук участвовал).

Цель – федерализация. Впрочем, получается, что таки исключительно ради Путина. Так как федерализация в текущих условиях, и при слабых институтах государства и общества – это движение в сторону развала украинской государственности.

А активизировался Медведчук на текущем, подготовительным этапе, потому что, с одной стороны, Путин хочет отмены санкций (хотя бы по Донбассу), а с другой, как минимум, не хочет, чтобы позитив от прекращения войны достался украинской власти, а как максимум – не теряет надежды "впарить" нам оккупированную часть Донбасса на своих условиях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...