"Фокус, который сейчас Украина показывает Кремлю, называется "Вова проснется, а голова в тумбочке" - Сазонов

Суд над Януковичем і його державна зрада - красива і юридично бездоганна вивіска. Формально Генпрокуратура України судить саме його за державну зраду, але сенс не в обвинуваченні конкретного негідника, а в деталях.

Янукович в суді. Фото: 112.Головна хитрість будь-якого фокусника зовсім не в спритності рук і природному магнетизмі погляду. Основний принцип успіху будь-якого фокусу - у відволіканні уваги. Ти слідкуєш за правою рукою, яка зараз зробить чудо, а в цей час ліва робить всі необхідні рухи. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці політолог Кирило Сазонов, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"Фокус, который сейчас Украина показывает Кремлю, называется «Вова проснется, а голова в тумбочке» и строится именно на этих принципах.

В Кремле еще посмеиваются и внимательно следят совсем не за той рукой. Они следят за левой рукой, которой мы показываем кулак Януковичу. И не видят, что правая с ножовкой уже возле самого их горла.

Мы судим Януковича. Заочно. По очень сложной и потому нелогичной для старта статье измена Родине, вместо раскрутки куда более понятной уголовщины. В России радостно хихикают – Януковича под суд они бесплатно все равно не отдадут, а сама заочная процедура оставляет приличные шансы для обжалования. Да и Запад всегда с подозрением относится к подобным обвинениям явно с политическим душком. Вот коррупция при отчуждении Межигорья и Сухолучья им понятна.

Организация ОПГ, вымогательство и рэкет, чем тоже не брезговал наш Пенькобежец, Европе понятны полностью. А вот предательство – сложно. И тем не менее Украина «шьет» дорогому Виктору Федоровичу именно государственную измену. Зачем? А вы следите за двумя руками, а не за той, которую вам специально показывают".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...