"Французская "лошадка" Путина продула последний "заезд", - Злий одесит

Партія президента Франції Еммануеля Макрона "Вперед, республіка" і її союзники отримала більшість в французькому парламенті, партія Марін Ле Пен "Національний фронт" - всього 8 місць.

Марін Ле Пен і В.Путін. Фото: BBC.com.Що ж, як і очікувалося, французька "конячка" Путіна продула свій черговий заїзд. Так-так, я в даному випадку говорю про Марін Ле Пен і про її партію "Національний фронт", яка з тріском програла другий тур парламентських виборів. Так пише у своєму ЖЖ блогер Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"На данный момент подсчитаны все голоса, и места в Национальном собрании Франции распределились следующим образом:

– партия президента Франции Эммануэля Макрона "Вперед, республика" получила 308 мест;

– правоцентристская партия "Республиканцы" – получила 113 мест;

– Социалистическая партия – 29 мест;

– правоцентристский "Союз демократов и независимых" – 18;

– "Непокорившаяся Франция" Жан-Люка Меланшона – 17;

– Коммунистическая партия Франции – 10;

– и, наконец-то, "Национальный фронт" Марин Ле Пен – 8 мест!

Провал с треском. С другой стороны, я бы не сказал, что для Марин Ле Пен это прямо таки провал, да ещё и с треском. Деньги она за весь этот цирк взяла, обещая налево да направо признать Крым российским, а теперь как-то и признавать нечего. Ну, скажет лидер партии с 8 местами в Национальном собрании о том, что Крым российский, и что? Сумасшедших везде хватает, а в толерантной Европе к ним более снисходительное отношение.

Хотя, учитывая некоторые уголовные разбирательства, она и в такой давящей тени Макрона будет сидеть тихо и попивать пятнадцатилетний кальвадос за распиленные нефтегазовые евро. До следующих выборов?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вважали, що найгірше для них вже позаду: Дрон ЗСУ накрив тріо занадто радісних окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:33

Українські військові зіпсували настрій занадто радісним російським загарбникам, накривши їх FPV-дроном. Відповідним відео, знятим бійцями 47-й ОМБр у районі Авдіївки, поділився у себе в соцмережах відомий блогер та волонтер Сергій Стерненко, передають ...

"Будь вони прокляті разом із їхнім Путіним": У Селидовому удар росіян зруйнував будинок 73-річної жінки (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:19

У Селидовому ракетний удар РФ пошкодив будинок 73-річної мешканки Ніни. Це вже втретє її доведеться відновлювати оселю після російських атак. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України. В ніч обстрілу жінка пішла в гості, а коли повернул...