ФСБ не спить: на Херсонщині російські спецслужби готують грунт для "ХерНР" - Муждабаєв

Якщо хтось був недавно в прикордонній Херсонській області (де українська влада чомусь роками не може призначити губернатора), то підтвердить: проросійські настрої висять тут в повітрі, і вони густі, як кисіль, попереджає журналіст.

Ілюстрація:mozaika.co.ua

Здавалося, що "русский мир" вже затих, однак він знову підняв голову у відповідь на корумпованість влади. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Айдер Муждабаев, передають Патріоти України.

За його словами, зараз по телеканалах почали активно крутити інтерв'ю з "наближеними" Януковича, з регіоналами і "експертами", а в міністри відкрито йдуть люди, які закликають налагодити відносини з Росією.

"Русский мир" затих ненадолго и вновь поднимает голову, чувствуя слабость и коррумпированность власти. По украинским теле-и радиостанциям, принадлежащим российским хозяевам, одно за другим пошли интервью с регионалами, с членами правительства Януковича, всякими экспертами "за мир", а министрами назначают людей, которые чуть ли не открыто призывают "услышать Донбасс" и де-факто "помириться" с Россией.

Если кто-то был недавно в приграничной Херсонской области (где украинская власть почему-то годами не может назначить губернатора), то подтвердит: пророссийские настроения висят здесь в воздухе, и они густы, как кисель. Здесь свободно вещают российское радио и ТВ, в то время, как Украина за два года болтовни "Крым це Украина" не поставила в направлении Крыма ни одного передатчика.

А прорвись сейчас через админграницу танки с триколорами – местные "активисты" от оппоблока, борющиеся, как в домайданные времена в Крыму, с крымскими татарами, выбегут встречать их хлебом-солью и сдавать проукраинских соседей. Все это в Крыму уже проверено. Подождем теперь и в Херсоне?

На юге Украины экс-регионалы, руководимые напрямую из Крыма (это тут, простите, любой собаке известно) готовят почву для будущей ХерНР. И это не шутка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...