Футбол: Віктор Коваленко - серед найкращих молодих гравців Східної Європи

Український півзахисник "Шахтаря" Віктор Коваленко увійшов в топ-20 футболістів Східної Європи.

Фото: Спорт.юа

Список головних талантів склав нідерландський портал Voetbalzone, повідомляють Патріоти України.

Топ-20 молодих футболістів Східної Європи: Віктор Коваленко (Україна), Нікола Міленкович (Сербія), Кшиштоф Пентек, Давид Ковнацкі (обидва - Польща), Андрій Іван (Румунія), Недім Хаджич, Харіс Дульєвіч (обидва - Боснія і Герцеговина), Лука Заховіч (Словенія), Олексій Міранчук, В'ячеслав Караваєв, В'ячеслав Подберезкин (всі - Росія), Анте Чорич, Філіп Бенковіч (обидва - Хорватія), Бесар Ісен, Крістіан Філіповські, Еніс Барді (всі - Македонія), Мирослав Качер (Словаччина), Павло Савицький (Білорусь), Гіоргі Харіашвілі (Грузія), Ваан Бічахчян (Вірменія).

Відзначимо, що в поточному сезоні 21-річний Коваленко провів 35 матчів за "Шахтар" у всіх турнірах, забив 10 голів і зробив 1 результативну передачу. Також на його рахунку п'ять матчів за збірну України у відборі на ЧС-2018.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно