Гарний шанс для українських дипломатів почати заганяти Кремль в сторону Можая, - російський політолог

Путін підписав указ про визнання "документів" ЛНР і ДНР, чим відповів на вимогу США повернути Крим Україні.

Російський політолог Окара. Фото www.segodnya.uaПідписанням указу про визнання "документів" так званих "ЛНР / ДНР", президент Росії Володимир Путін відповідає на вимогу президента США повернути Крим Україні. Таку думку висловив російський політолог Андрій Окара в Facebook, інформують Патріоти України.

"Это, прежде всего, в его собственном сознании, ответ Путина Трампу за Крым. А уже потом – все остальное. В сознании Путина, это они так вдвоем с Трампом ведут глобальную геополитическую игру и решают судьбы мира. Но это – очень яркий и в нынешних условиях достаточно неожиданный и неординарный шаг Путина", – зазначив політолог.

При цьому він підкреслив, що своїм указом Кремль дуже сильно підставив себе під удар.

"Это очень большая самоподстава для Кремля, особенно во время Мюнхенской конференции... Если бы украинские дипломаты и стратеги внешней политики были бы очень продвинутыми, они бы сейчас начали загонять Кремль в сторону Можая. Но вряд ли у них это получится. Поэтому всю следующую неделю Останкино будет рассказывать, что Путин снова всех переиграл", – підсумував Окара.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...