"Где вы были господа херои, когда без шума и пыли, под крики "Слава Украине" Крым оккупанту сдавали?" - блогер

Блогер прокоментував інформацію про військовослужбовця у Борисполі, який підстрелив місцевого мешканця, що незаконно пробрався на територію військової частини.

Ілюстрація:http://kp.ua/

"Героизм бьет ключем - "На территории воинской части в Борисполе произошла стрельба, и за незаконное проникновение в воинскую часть был ранен и задержан местный житель..."" - пише у своєму Facebook блогер Віталій Клім, передають Патріоти України, продовжуючи:

Похвально. Бдилка у воина на должной высоте, враг не прошел, знамя части вне опасности, хавчик и заначка в каптерке целы, значит сверли вояка дюрку под орден да считай что ты уже в купе на внеочередной... Ток по прибытию не забудь - бабе цветы дитю мороженька!

Пример достойный для подражания. А вопрос на засыпку незадачливым бывшим "друзьям-однополчанам", в свете проявленного мужества и боевой находчивости - а где ж вы были господа херои, когда часть за частью без писка, шума и пыли, да под бравурными криками "Слава Украине" Крым оккупанту сдавали?

И где ж тот столб позора на котором яйца покрытые "славой" болтаться будут? Эхх, видать не при этой жизни... А жаль! Видит Бог!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...