Генерал-майор Борис Кременецький: "Скільки Росія може витримати такого, коли таємно привозять труни з Донбасу? Всьому є ціна"

На думку генерал-майора Бориса Кременецького, нинішню ситуацію, що склалася на окупованих територіях Донбасу не можна вже вирішити лише тільки за допомогою військової сили.

Про це він розповів журналістам у інтерв'ю для "Української правди", повідомляють Патріоти України.

Як вважає Кременецький, зараз не можна розглядати рішення проблеми, яка склалася на Донбасі, тільки лише за допомогою військових, оскільки це може призвести до глобального збройного конфлікту, тому що Росія тоді вже буде приймати відкрите участь в гібридної війні. Він зазначив, що професіоналізму і сил у ВСУ вже досить для того, щоб просто змістити терористичні угруповання, які зараз контролюють частину східної України. Однак він акцентував увагу на тому, що це може призвести до небажаних наслідків. Кременецький звернув увагу на те, що на окупованих територіях Донбасу є достатня кількість вкрай небезпечних об'єктів інфраструктури, які під час повномасштабних бойових дій будуть зруйновані.

"По-друге, там дуже багато небезпечних об'єктів інфраструктури. Ми бачили, як російські знищили Алеппо. Подивіться на Донецьк: є кілька зруйнованих будинків, але місто уціліло", - зазначив Кременецький. Як вважає генерал-майор, паралельно зі зміцненням ВСУ потрібно залучати наших союзників до жорсткішого політичного тиску, "щоб збільшити Росії вартість утримання всього цього".

Борис Кременецький також нагадав ситуацію з Афганістаном і СРСР. Під час війни було нараховано близько 15000 загиблих з боку Радянського Союзу, що в свою чергу зробило великий вплив.

"Подивіться, коли Радянський Союз був в Афганістані, це було на моїй пам'яті. Я в 1988 році там був. 15000 загиблих було. Ця кількість дуже вплинула, хоча цю інформацію в Радянському Союзі дуже приховували. Ці труни привозили таємно. Це теж питання: скільки Росія може витримати такого, коли таємно привозять труни? Всьому є ціна ", - резюмував Кременецький.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...