Геніальна дівчина, що у 13 стала бакалавром, а у 17 - магістром

​У США 17-річна дівчинка завдяки любові до математики отримала ступінь магістра разом зі шкільним дипломом.

Стефані Мої стала найбільш юною випускницею університету Джорджа Мейсона (штат Вірджинія). Дівчинка стала магістром навіть напередодні 17-річчя, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Диплом бакалавра, за даними американських ЗМІ, Стефані отримала в 13 років, при чому обидві академічні ступені вона отримала не відриваючись від навчання в школі. Тепер Стефані планує займатися дослідженнями та працювати над докторською дисертацією. Вона захопилася математикою ще в першому класі, тоді ж почала займатися геометрією зі своїм батьком, і до кінця четвертого класу вже закінчила шкільну програму з математики.

Після закінчення п'ятого класу Стефані почала відвідувати курси місцевого коледжу, і у 13 років вже отримала ступінь бакалавра. Потім вона вирішила продовжити навчання і вступила на магістратуру при університеті. Таким чином до моменту закінчення школи Стефані захистила свою дипломну роботу. За словами дівчини, вступивши в університет, вона дуже переживала, як до неї будуть ставитися через її вік. "Я не приховувала вік. Просто не називала його. Але якщо хтось питав, то відповідала чесно", - зазначила Стефані.

Заради навчання Стефані довелося пожертвувати багатьма захопленнями ровесників. Однак вона зізналася, що намагається кожні вихідні відпочивати від навчання та проводити час з друзями. Батьки обдарованої дівчини - інженери, і вони не завжди схвалювали її вибір.

Однак, коли дівчинка вступила на курси в університет, було очевидно, що її серце належить математиці. Коли у Стефані запитують, у чому секрет її разючих успіхів, вона відповідає просто – "Нічого нового, просто багато працювати. Безумовно, я не вважаю себе генієм. Ви знаєте, я нічого такого важливого ще не зробила".

Стефані легко дається математика, а от з англійською мовою та історією у неї є труднощі. "Зазвичай, коли я бачу проблему, я розглядаю її як виклик, як пазл, який мені треба скласти. Просто не треба боятися робити помилки. На помилках вчаться. Я робила так багато помилок на своєму шляху. Тепер я точно знаю – просто не треба боятися, і все", - сказала Стефані.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.