"Герои Русской Весны мрут как мухи. Кроме откровенной дряни, которая жива и здравствует" - Гіркін зажурився смертю Болотова

Колишній ватажок слов'янських бойовиків згадав, що Болотов давно і багато пив, однак Гіркін не виключає, що колишнього "главу ЛНР" ліквідували після його критики на адресу Плотницького.

Ігор Гіркін. Фото:Цензор.НЕТ

Один з колишніх командирів бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) прокоментував раптову смерть екс-ватажка бойовиків "ЛНР" Валерія Болотова. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

"Передают о смерти Болотова. Якобы, подтверждена. Если это правда, то я бы не стал однозначно говорить о том, что имел место злой умысел — Болотов давно и много пил. Еще во время событий каждый день к вечеру был "недоступен".

Однако все равно вызывает вопросы тот факт, что его скоропостижная кончина произошла меньше месяца по времени, после того как он публично обвинил пана Плотницкого в предательстве ЛНР и т. д. Поскольку покойные Беднов, Мозговой, Ищенко и Дремов были его предшественниками в отношении своих высказываний о данной харе (лицом эту мразь назвать не могу)".

На завершення свого допису Гіркін резюмував: "Впрочем, последнее время все "герои Русской Весны" "мрут как мухи". Кроме совсем уж откровенной дряни — та вся жива и здравствует".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...