Гігантську перлину в 100 мільйонів доларів зберігав у себе філіпінський рибалка, не здогадуючись про її цінність (фото)

Можливо, найбільшу перлину в світі виловив філіпінський рибалка біля острова Палаван. Унікальну знахідку завдовжки 66 см, завширшки 30 см і вагою 34 кг він зберігав удома 10 років, навіть не підозрюючи про її потенційну вартість в $100 мільйонів.

Фото від риф.net

«Він не знав, скільки вона може коштувати, а тому зберігав її вдома як звичайний талісман», - говорить співробітниця управління з питань туризму в місті Пуерто-Прінсеса Ейлін Амурао.

Вона додала, що влада міста чекає офіційного висновку гемологів для сертифікації перлини і сподіваються, що вона посприяє залученню в місто ще більшої кількості туристів.

Фото неймовірної перлини пропонують побачити Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Поки найбільшою вважається перлина Аллаха, також відома як перлина Лао Цзи, і вона теж була знайдена біля узбережжя острова Палаван в 1934 році. Діаметр цієї рекордної перлини становить 23,8 см, а вага - 6,37 кг.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відпускаєте нас в Британію?": Залужний уперше за довгий час засвітився на фото

субота, 27 квітень 2024, 16:15

Звільнений з посади головнокомандувача ЗСУ Валерій Залужний вперше за довгий час засвітився у соцмережах. Фото із ним опублікувала журналістка Марина Шашкова, передають Патріоти України. «Відпускаєте нас в Британію?», – підписала знімок журналістка. На...

Рівень води сягає до бамперів автівок: У Москві затопило вулиці (відео)

субота, 27 квітень 2024, 15:52

Сьогодні вранці злива з грозою та сильним вітром накрила більшість районів Москви, вулиці міста починає стрімко підтоплювати. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передають Патріоти України. У центрі Москви йде злива, спостерігаються сильні пориви вітру. На доро...