Головний комуніст країни погорів на жадібності: Проти Петра Симоненка відкрили кримінальне провадження

Провадження відкрите на основі виявлення недостовірних відомостей під час аналізу звітів про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за третій квартал минулого року.

Петро Симоненко. Фото:emigrados.ru

Головне управління Національної поліції Києва відкрило 6 кримінальних проваджень щодо неправомірних дій керівників політичних партій, серед яких лідер КПУ Петро Симоненко. Про це в Facebook повідомила глава Національного агентства протидії корупції Наталія Корчак, передають Патріоти України.

"Сьогодні стало відомо, що ГУ Нацполіціі в м.Києві відкрило 6 кримінальних проваджень щодо неправомірних дій керівників політичних партій за матеріалами звернень НАПКА. Провадження відкрито щодо керівників політичних партій "Самоврядна Українська Держава", "Зелені", "Власна Сила", "Партія Вільних Демократів", "Політичне Об'єднання "Пряма Дія" та "Комуністична партія України", - написала вона.

Відзначається, що провадження відкриті на основі виявлення недостовірних відомостей у ході аналізу звітів про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за третій квартал минулого року.

"Стаття 159-1 Кримінального кодексу України, частина 1 - подання завідомо недостовірних відомостей у звіті партії про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру або у фінансовому звіті про надходження та використання коштів виборчого фонду партії, місцевої організації партії, кандидата на виборах" , - додала Корчак.

Деталі поки відсутні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...