"Головний по наркотиках": Волонтер розповів про темне минуле Іллі Ківи

Минуле в Начальника Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, як виявилося, дуже багате на несподіванки.

Ілля Ківа. Фото:dn.depo.ua

"Це Ілля. Ілля - Начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України." - розпочинає свій допис у Facebook волонтер Роман Сініцин, інформують Патріоти України, продовжуючи:

У Іллі настільки багато темних і мутних плям у біографії, що чорт голову зламає. Десятки джерел нам розказують про те, що колись Ілля був дрібним, а потім середньої руки бандюком та рішалою у Полтаві. Але це колись.

А ще колись Ілля працював заступником начальника облавтодору Київської області.

Достовірно відомо, що у 2011 році Ілля обіймав посаду заступника керівника Управління захисту прав споживачів у Полтавській області. На цій посаді Іллю і хлопнули на хабарі у 1500$, який він вимагав з ювелірного салону.

На Іллю було заведено кримінальне провадження за ч. 3 ст.368 (Отримання хабара посадовою особою у особливо великих розмірах), санкція цієї статті передбачає ув'язнення на термін від 8 до 12 років, та заборону займати посади, пов'язані з виконанням повноважень представника влади в органах державної влади, та місцевого самоврядування.

Проте суд виніс Іллі більш ніж лояльний вирок, а саме штраф у розмірі 10 тисяч 200 гривень, та забороною займати відповідальні посади один рік.

Саме тоді й сфотографували Іллю в спортивному костюмі і з табличкою в руках. Спочатку такий вирок більш ніж задовольнив Іллю, проте через деякий час Ілля передумав.

Через короткий проміжок часу, він добивається перегляду справи, та отримує новий вирок у вигляді штрафу на суму 12 тисяч 700 гривень і більше ніяких заборон.

За дивним збігом обставин, одразу після нового вироку, Ілля Володимирович отримує пропозицію очолити батальйон «Полтавщина» та отримати звання майора.

Саме з цього моменту починається блискуча кар'єра Іллі в правоохоронних органах. Але ми пам'ятаємо Іллю таким, яким він був раніше. В спортивному костюмі та з табличкою в руках.

Ілля, як відомо, не приходить на переатестацію. Мабуть боїться Поліграфу. Не будь як Ілля. Будь як Поліграф.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пішли на концерт Кообзона: ЗСУ ліквідували капітана армії РФ і ще кілька офіцерів (фото)

четвер, 2 травень 2024, 12:40

В Україні "знайшов смерть" капітан-окупант Батін Олексій - військовий злочинець, який брав участь у незаконному вторгненні на українські території. Про його ліквідацію повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти ...

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...