"Голуби миру. Гидко. Як їм не огидно їздити в москву отримувати ті статуетки" - Олена Мозгова

Відома продюсер дивується, як так сталося, що в одній країні живуть люди в різних світах та системах координат - для одних іде війна, а для інших все ок.

Олена Мозгова. Фото:ivona.bigmir.net

Музичний критик і продюсер Олена Мозгова називає артистів, які виступають в Росії, "голубами миру". Її гострий коментар стосувався музичної премії, яка відбулася 7 грудня у Кремлівському палаці, де "засвітилися" деякі українські зірки. Про це вона написала на власній сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"І як їм не огидно їздити в москву отримувати ті статуетки... бог ти мій, як так сталося, що в одній країні живуть люди в різних світах та системах координат.. для одних іде війна, а для інших все ок... голуби миру... гидко", - написала Мозгова.

Варто зазначити, що Олена Мозгова активно критикує зірок, які продовжують заробляти гроші в Росії, не дивлячись на анексію Криму і війну на Донбасі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...