"Горький Лук" потрапив у халепу: Озвіріла охорона київських ділків побила відомого письменника та блогера – Луценко

​У Києві в ніч на 1 жовтня охоронці СТО напали на популярного письменника і блогера Святослава Стьопкіна, більш відомого під псевдонімом "Горький Лук".
Gorky Look

Про напад повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп Ігор Луценко, зазначають Патріоти України.

"О 1:20 зателефонувала Ольга Значкова, дівчина письменника, відмого на теренах пост-срср Святослава "Горький Лук" - сказала, що охоронці елеватора, що на Подолі, напала на її коханого. Ми були поряд, і прибігли за хвилини 3. Виявилося, що територія СТО і автоматичної автомийки, де це відбувалася - це їх приватна територія, і вони можуть навіть розстріляти при потребі. Як видно з нашого відео, там очевидно відкрита територія, бо КП київмлин явно займається на своїй території комерційною діяльністю, і виїзд на сто та інші заклади там відкритий.

Евеліна Ганська викликала поліцію, екіпаж прибув вчасно, менше 10 хв. Потім приїхав Євген Луговський, директор кп київмлин, розпорядився співробітникам автомийки(!) і охорони заблокувати нас і поліцію (!), нецензурно лаявся і ображав. Зараз тут сидимо і працюємо з поліцією, друзі пишуть заяву", - написав нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.