"Коляд-коляд-колядниця! Хай задумане здійсниться!" - український письменник склав сучасну колядку

Митець креативно підійшов до традиційних обрядових пісень українців.

Ілюстрація: YouTube

Український письменник та перекладач Олександр Ірванець створив до Різдва власну колядку на сучасний лад. Її він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

56-річний митець, за плечима якого більше як 20 книжок та чимало публікацій у закордонних виданнях, креативно підійшов до різдвяних колядок. Ірванець створив коляду для українців, згадавши не лише про політику, а й про криптовалюту.

Такий хід припав до душі користувачам, адже коляду вподобали майже 400 осіб, оцінивши почуття гумору письменника. А ось і коляда:

Коляд-коляд-колядниця!

Хай задумане здійсниться!

Хай сконає вража нежить!

Хай нічого не залежить

Ні від Петі, ні від Вови.

Хай життя почнеться нове!

Цю колядку кожен пойняв.

Дайте, дядьку, п’ять біткойнів!

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...