"Господар Кремля думав: молоде-зелене, а тут бац - крєпкий арєшек" - блогер про зустріч Путіна і Макрона

Під час переговорів у Версалі новообраний президент Франції висловив чітку і неприємну для Кремля позицію.

Путін і Макрон. Ілюстрація: Facebook

"Новоспечений президент Франції Емануель Макрон дав прочухана Володимиру Путіну." Про це пише у своєму Facebook Rostyslav Demchuk, передають Патріоти України, продовжуючи:

Путін думав: молоде зелене, треба його в "зародише удавіть". А тут бац ... - крєпкий арєшек. Відразу в атаку: "Раша тудей", "Спутнік" не є засобами медіа, а поширювачі брехні і агенти впливу. Путін не чекав такої преамбули до розмови. - Ніхера собі, - промайнуло в голові Путіна. Його кинуло в жар, очі набичились і налились кров'ю, як у бика під час коріди.

Поки у Путіна визрівав план подальшої поведінки з цим сцикуном, жовтодзьобим жабоїдом Макроном - новий господар Єлисейського палацу продовжував наступ на кремлянина Путіна. Макрон висловив протест Росії у зв'язку з хакерськими атаками з її боку під час виборчої кампанії. - Та він опупів! - у Путіна відібрало дар мовлення.

А Макрон не вгавав. - Ви припиніть порушувати права людини у анексованому Криму. Заявив, що треба перезапустити переговори щодо російсько-українського конфлікту і становища на Донбасі.

- З таким каші не звариш, - зле подумав Путін. Що, чекати на нові теракти у Франції?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...