Госсредства надо выделять непосредственно ветеранам: Бутусов обурився новим "розпилом" бюджетних грошей на АТО

Журналіст вважає подібне бюджетне фінансування громадських організацій марною тратою грошей.

Юрій Бутусов. Фото:newsonline24.com.ua

Відомий волонтер, журналіст Юрій Бутусов обурився виділенням значних бюджетних коштів громадським організаціям, в тому числі і тій, засновником якої став сам Бутусов. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Згідно з його інформацією, 1 березня Державна служба з питань учасників АТО розподілила 80 мільйонів гривень на потреби різних громадських організацій, в т.ч. 900 тисяч гривень було виділено громадській організації "Закінчимо війну".

"Меня удивило, что Госслужба по вопросам участников АТО выделила 80 миллионов на финансирование общественных организаций. Считаю это ошибочным подходом со стороны государства. Государственные средства, с моей точки зрения, надо выделять на финансирование целевых проектов, а также непосредственно ветеранам", - написав Бутусов,

За його словами, про направлення зазначених коштів не знало навіть керівництво організації. Журналіст визнав за необхідне зробити заяву про свою непричетність до діяльності одержувача бюджетного ресурсу, в тому числі до прийняття ним управлінських рішень.

У коментарях до запису Бутусова багато користувачів підтримали журналіста в думці про те, що тим самим держава заохочує розпил бюджетних грошей, яких і так небагато.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...