"Готов с оружием в руках воевать хоть с татарами, хоть с хохлами": Заарештований російський опозиціонер відкрито підтримав анексію Криму (відео)

В'ячеслав Мальцев, який сам себе називає націоналістом, наголошував у 2014, що "нужно Крым забирать, нужно юго-восточную Украину забирать… Да и Киев нужно забирать. Никогда не был Киев украинским городом".

В'ячеслав Мальцев. Фото:Fаcebook

Затриманий член російської опозиційної партії ПАРНАС В'ячеслав Мальцев раніше відкрито підтримував анексію Криму. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

"Российский оппозиционер Мальцев говорил, что "свое" (украденный Крым) отдавать не надо. И что сам готов с оружием в руках воевать за Крым "хоть с татарами, хоть с хохлами". Посмотрите, как его "хохлы и татары", - написав він.

При цьому Муждабаєв з іронією поспівчував Мальцеву.

"Крымнаш надо вносить в список серьезных психических заболеваний. Симптомы многократно доказаны: разрывает в головах причинно-следственную связь, доводит мозг до состояния ваты. А человека жалко. Вот такая родина у тебя... Без Крыма была еще так-сяк, а теперь по полной программе", - додав Муждабаєв.

Варто зазначити, що подібні погляди російський політик, який сам себе називає націоналістом, висловлював ще до окупації півострова в 2014 році.

"Когда я говорю, что нужно Крым забирать. Когда я говорю, что нужно юго-восточную Украину забирать… Да и Киев нужно забирать. Никогда не был Киев украинским городом", - говорив Мальцев в кінці лютого 2014 року, коли Росія тільки почала операцію по анексії Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...