ГПУ проводить обшуки в "Укргазвидобуванні"

Обшуки проводяться на підставі ухвал Печерського райсуду.

"Укргазвидобування". Фото: www.news-xl.net.

Слідчі ГПУ проводять обшуки у чотирьох філіях державної "Укргазвидобування". Про це повідомляє прес-служба УГВ, передають Патріоти України.

"На 4-х філіях Компанiї співробітниками ГПУ проводиться обшук. При цьому, керівництво ПАТ "УГВ" про проведення зазначених обшуків ГПУ не повідомлено", - заявили в прес-службі.

Обшуки проводяться на підставі ухвал Печерського райсуду. Слідчі мають вилучити документи "щодо взаємовідносин ПАТ "Укргазвидобування" з підприємствами-контрагентами щодо постачання обладнання протягом 2014-2015 років".

Як написав у Facebook керівник компанії Олег Прохоренко, з філій надходили "сигнали, що були спроби вийняти інші документи, крім тих, які зазначені в ухвалі суду, а саме документи, які стосуються договорів спільної діяльності".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"До війни й армії Бєлоусов має такий самий стосунок, як Рогозін - до космосу. Нічим, окрім садизму й істеричності, ця істота не відома", - Невзоров

понеділок, 13 травень 2024, 18:44

"Шойгу впав. Оперетковість "наступу на Харків" виявилася очевидною навіть для Путіна. Шалені втрати й марність спроби прориву приховати не вдалося", - пише у своєму блозі Олександр Невзоров. "Ідіотизм генералів, навіть позбавлених коньяку й гаремів, за...

Ворог намагається просунутись на Липці, але до села дійти не зміг, - Бутусов

понеділок, 13 травень 2024, 9:50

"Обстановка по російському наступу в Харківській області на 5.00 13 травня. Противник протягом дня завʼязав бої у прикордонних селах Глибоке та Стариця на харківському напрямку. Але зайняти села повністю не вдалось, за них точаться контактні бої піхоти...