"Гра" на виживання: У "снайперській дуелі" під Мар’їнкою переміг українець

Колишні укріплення на конезаводі наразі стали випаленою сірою зоною, яку відбудовувати та обладнувати наново терористи не наважуються, а хіба що відправляють своїх снайперів мстити за ту нищівну пожежу, щоправда виявляється і це дарма.

На околицях Мар'їнки. Фото: соцмережі.

"В «снайперській дуелі» український стрілець знищив ворога, під Мар'їнкою. Тіло вбитого пролежало майже добу, адже поплічники не наважувались його забрати. Ризикнули витягти труп лише сьогодні, під прикриттям «димовух». Й це при тому, що поцілили снайпера безпосередньо на позиціях, які ще до минулого тижня були укрєпкой "ДНР", а зараз стали випаленим полем", - написала волонтер Ірина Пустовойт у "Фейсбуці" на сторінці спільноти "Повернись живим", передають Патріоти України.

Після того як бійці 14 бригади знищили лінію оборони бойовиків навколо Мар'їнки, бандити були вимушені перенести мережу своїх укріплень майже на один кілометр вглиб, в бік Донецька. Наразі там вони обладнують окопи. А українські воїни радіють, адже відсунули ворога, збільшили дистанцію для їх ДРГ та хоч трохи убезпечили місцевих мешканців, на чиї подвір'я постійно прилітали снаряди терористів. Тож колишні бліндажі, укріплення на конезаводі наразі стали випаленою сірою зоною, яку відбудовувати та обладнувати наново терористи не наважуються, а хіба що відправляють своїх снайперів мстити за ту нищівну пожежу, щоправда виявляється і це дарма.

Не припиняються перестрілки на Авдіївській промзоні. Зокрема гарячіше стало на її околицях, тобто приватному та дачному секторі за містом. Тут бойовики підтягли ближче до лінії зіткнення АГСи, якими майже безперервно стріляють в наш бік. Про мінські домовленості, як і взагалі про будь-які домовленості тут мова йде хіба що в контексті як їх порушити. Так сьогодні об 11 ранку терористи запросили «режим тиші». І як виявилося аби перезарядитись на висунутись на маневр. Адже вже через 15 хвилин їхня диверсійна група спробувала прорватися на один з флангів «промки». Решта бойовиків активно прикривала свою ДРГ снайперськими гвинтівками та АГСами. Та бійцям ЗСУ вдалося відігнати «штурмовиків» прицільним вогнем у відповідь і ворог був змушений відійти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...