Гроші на крові: Чому сьогоднішніх можновладців доведеться завтра судити, - ЗМІ

Якщо порівняти просто цифри із декларацій доходів нашої "еліти" зі справжніми витратами та майном, то відразу виникає до них дуже багато питань.

Валерій Гелетей придбав маєток у Англії. Фото: london.vgorode.ua.

Можновладці багато розповідають нам про реформи у країні та боротьбу із корупцією, але наскільки усе це ефективно, можно судити хоча б із невеликої вибірки фактів з життя нашої "еліти". Патріоти України пропонують вам ознайомитися із ТОП-6 сумних висновків, підготованих з цього приводу uainfo.org.

Екс-міністр оборони України закарпатець Валерій Гелетей, відомий провальною військовою операцією під Ілловайськом, де загинуло багато українських військових, купив нерухомість в Англії за 23 мільйони фунтів стерлінгів. До вашої уваги будинки родини Гелетея.

Цивільна дружина Віктора Шокіна лікар Оксана Гриневич на початку 2015 року придбала маєток в елітному районі Праги в Чехії. Сам Віктор Шокін на той час був заступником генерального прокурора Віталія Яреми та готувався очолити Генпрокуратуру. Скромна декларація про майно та доходи прокурора Віктора Шокіна, в якій він роками видавав із себе небагатого холостяка - не відповідає дійсності. Дивіться відео "Таємне життя екс-генпрокурора Шокіна".

Сім'я голови Державної прикордонної служби (ДПС) генерал-полковника Віктора Назаренко за останній рік придбала пакет нерухомості вартістю близько 15 мільйонів гривень. Він не задекларував жодного авто, в той же час його близькі родичі володіють автопарком вартістю приблизно 5 мільйонів гривень.

Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва в 2015 році заробила 26,827 мільйонів гривень. Про це повідомляється в її декларації. Журналісти розслідувати появу її статків у матеріалі "Щастя бути Гонтарьовою".

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на сайті ГПУ оприлюднив свою декларацію про доходи за 2015 рік. Згідно з декларацією, в минулому році Матіос заробив 400 тис грн. На банківському рахунку у Головного військового прокурора України лежить трохи більше 80 тис грн. У той же час його дружина заробила понад 33 млн грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...