"Гибридные военкомы на гибридной войне": Мережу обурив військовий чиновник з Луганщини, який відправляє доньку на відпочинок у Крим, РФ та Луганськ (фото)

За родом діяльності воєнком займається мобілізацією українських воїнів у АТО. І навіть якось провів військово-патріотичну гру "Сокіл" для школярів в Сєвєродонецьку. На жаль, у себе вдома Олег Моцпан налаштований вже не так патріотично.

Донька замвоєнкома Альбіна Моцпан у Криму. Фото:сомережі

У мережі розгорівся скандал через 18-річну дочку заступника голови Луганського обласного військкомату Олега Моцпана, який є учасником бойових дій на Донбасі. Так, відомий журналіст і блогер Денис Казанський на своєму сайті розмістив фотографії Альбіни Моцпан, які вона виклала в Instagram, з відпочинку в окупованих Криму, Луганську і російському Сочі, передають Патріоти України.

"По роду деятельности военком занимается мобилизацией украинских воинов в АТО. И даже как-то провел военно-патриотическую игру "Сокіл" для школьников в Северодонецке. К сожалению, у себя дома Олег Моцпан настроен уже не так патриотично. Свою дочь Альбину он отправляет отдыхать в оккупированный Крым и Сочи.

Все время, пока длится АТО, Альбина ездит на тусовки то в захваченный боевиками Луганск, то Крым, то на Кавказ, то в Ростов. При этом Альбине Моцпан только 18 лет. Так что на самодеятельность ее поездки никак не тянут. Без позволения и участия родителей ее путешествия состояться вряд ли смогли бы", - впевнений Казанський.

"Так и живем. Гибридные военкомы на гибридной войне. Отец сначала проводит для школьников патриотические соревнования, а потом отправляет дочь отдыхать в страну-агрессор. Удивительно, что сам военком не переживает за своего ребенка. Ведь с официальной точки зрения РФ — он каратель. Это значит, что Альбина в Луганске вполне может быть взята в заложники и объявлена шпионкой-наводчицей, как это уже происходило с молодыми людьми в «ЛДНР». А в России ее могут объявить террористкой, также как это уже произошло с несколькими украинскими гражданами. Связь с ВСУ доказать будет, как вы сами понимаете, не сложно…" - пише Казанський.

У свою чергу дана новина розлютила підписників блогера на його сторінці в Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...