І знов про Княжичі: "Есть чушь, есть полная чушь, а есть то, что рассказывает господин Стогний", - Антон Геращенко мріє зірвати полковничі погони

Радник Авакова зазначив, що "московським замовникам" Стогнія сподобається його гіпотеза.

Антон Геращенко. Фото:Dialog.ua

Колишній речник МВС, полковник міліції у відставці, журналіст і телеведучий Костянтин Стогній висунув версію про перестрілку поліцейських в Княжичах, вигідну "московським замовникам". Про це заявив в ефірі програми "Шустер LIVE" на каналі 3S.tv. народний депутат від "Народного фронту", член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко, інформують Патріоти України.

Стогній висловив версію, що захоплені Держслужбою охорони розвідники щось шукали в будинку в Княжичах без дозволу на обшук, а перестрілка почалася через те, що вони щось знайшли. Також на його думку, наявність п'яти убитих при відсутності поранених можливо тільки при операціях зачистки.

У відповідь Геращенко заявив, що Стогній був прес-секретарем колишнього міністра внутрішніх справ Олександра Захарченка, "який буде залучений за розстріл активістів Майдану", а також міністром опозиційного уряду.

"Есть чушь, есть полная чушь. Вот это еще больше, чем полная чушь, – то, что рассказывает господин Стогний. Я навстречу его версии, которую он высказал еще в понедельник, для того, чтобы еще больше забить баки нашим телезрителям, выдумал свою версию", - заявив він.

Нардеп зазначив, що "московським замовникам" Стогнія сподобається його гіпотеза.

"Все сотрудники полиции грабили один дом, потом не поделили награбленное и расстреляли друг друга. А вообще после такого, что вы говорите, я бы просто сорвал с вас погоны полковника. Вы их не достойны носить", - звернувся він до Стогнію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...