"Я долго придумывал эвфемизм к слову "ох*ели", но не справился": У Львові в сім'ї кримських переселенців вимагають повернути державну допомогу - Казарін

Проблема виникла через квартиру в окупованому РФ Севастополі, яку мати-одиначка давно продала, але це не відображено в українському реєстрі.

Ілюстрація:Главком

У Львові у сім'ї переселенців з Криму - мами-одиначки і її 12-річного сина - вимагають повернути допомогу, отриману від держави, через квартиру в окупованому Росією Севастополі. Про це пише в Facebook журналіст Павло Казарін, зазначають Патріоти України.

"Самые жаркие уголки ада приготовлены для тех, кто умудряется жить в воюющей стране и не замечать этого. Львов. Сыховский район. Семья переселенцев из Крыма – мама-одиночка и 12-летний сын. Уехали сразу после аннексии. Все сбережения ушли на жилье. Как малообеспеченные получают помощь.

А собесовские тетки со смешными прическами залезли в реестр недвижимости и обнаружили, что в Севастополе у переселенки осталась квартира. И требуют от Наталья Альчикова вернуть выплаченные пособия. Потому что пособие положено тем, у кого одна квартира и не положено тем, у кого их две.

Знаете, у моих знакомых морпехов из Керчи, которые вышли в Николаев, в Крыму тоже остались квартиры. А давайте их на этом основании тоже чего-нибудь лишим.

Объясните пергидрольной системе, что переселенец – это тот, к кому в дверь постучалась война и выгнала его из дома. Иначе эта система завтра попросит переселенцев из Дебальцево заплатить налог на недвижимость. Я долго придумывал эвфемизм к слову «ох*ели», но не справился." - написав Казарін.

Сама Альчикова на своїй сторінці в Facebook розповів, що давно продала квартиру в окупованому Криму, проте в українському реєстрі записана застаріла інформація.

Вона також повідомив, що отримує допомогу від держави, як малозабезпечена.

"Так, цей статус (вимушених переселенців. - ред.) у нас зберігається. Але я просила допомоги як малозабезпечена - не працюю, центр зайнятості, в розлученні і дитині 12 років. Вони вперлися в цю продану (а з української реєстру - не продану ) квартиру в Севастополі ", - написала жінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...