"Я хочу, аби українці навчились критично сприймати інформацію, яку їм засовують в голову": Садовий звернеться в НАБУ з приводу звинувачень проти нього в ефірі "1+1"

Мер Львова проситиме відомство Ситника ретельно вивчити усі звинувачення, які були висунуті на його адресу.

Андрій Садовий. Фото:lvivexpres.com

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив про намір звернутися до НАБУ з приводу виходу в ефірі телеканалу "1+1" програми "Українські сенсації" з низкою звинувачень на його адресу. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні скеровую листа до НАБУ з проханням ретельно вивчити усі звинувачення, які були зроблені на мою адресу. Готовий надати усі можливі свідчення та докази, аби відповідна перевірка пройшла швидко та ефективно", – написав Садовий.

"Ту частину фільму, де йдеться про те, як "легко було Садовому наводити порядок у Львові, бо все вже до нього зробив Буняк", залишу на розсуд глядачів. Мені не треба подобатись нікому. Я хочу, аби українці навчились критично сприймати інформацію, яку їм засовують в голову", – додав мер Львова.

Як відомо, програма "Українські сенсації. Зворотній бік Садового" вийшла в ефірі телеканалу "1+1" у вечірньому прайм-таймі телеканалу "1+1" у п’ятницю 9 вересня. Уся майже 50-хвилинна програма була присвячена діяльності міського голови Львова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...