"Яйко-ховайко": Винахідливий злодій на Полтавщині розважив мережу і поліцію (фото)

Чоловік намагався винести з фабрики більше сотні яєць.

Куртка-чохол. Фото: НПУ

Чоловіка затримали на прохідній, коли він намагався винести з фабрики більше сотні яєць, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Національної поліції України.

Чоловік, відпрацювавши свою зміну на підприємстві, переодягнувся, зібрався і пішов на прохідну, щоб йти додому. Поведінка працівника не видавала нічого незвичайного, але увагу охоронців привернули рухи: плавно, не торкаючись чогось, в тому числі і боків руками, чоловік дуже обережно попрямував до дверей. Яким же було здивування охорони, коли на спині чоловіка промацали щось кругле, і на грудях, і на попереку ... Чоловіка попросили зняти куртку.

Чоловік дуже акуратно і неохоче зняв верхній одяг, а під нею служба безпеки підприємства побачила, що спецівка співробітника чомусь нерівна. Довелося зняти і її. Здивуванню і охоронців, і співробітників поліції, яка в цей час під’їхала, не було меж, коли вони побачили, що зворотний бік спецівки повністю обшитий кишенями - саме за розміром середнього курячого яйця! Тут же почали рахувати і нарахували ... 110 кишень, а в них стільки ж яєць, які співробітник мав намір винести з фабрики. Хіба що в рукава підприємливий злодюжка не поклав яйця!

Куртка-чохол. Фото: НПУ

"Ось так звичайна куртка може стати чохлом для яєць", - сміється прес-офіцер Кременчуцького відділу поліції Анна Васенко. За її словами, обставини події встановлюються, чи відкриють проти чоловіка кримінальне провадження, ще невідомо. Однак, в соцмережах куртка для крадіжки яєць стала справжнім хітом.

"Яйко-ховайко", - називає винахід Вікторія Родичева. "Яєчко-сховаєчко. Йому за ідею гроші потрібно платити. Тепер на м'ясокомбінаті ідея стане в нагоді. На спині можна півсвині винести", - сміється Людмила Кривонос.

"Такого фахівця зловили! А для ковбаси або згущеного молока могли б придумати?", - жартує Ірина Середа. У поліції на це лише посміхаються. "Те, що показали "винахід "- це превенція подібних злочинів. Тепер винахідники знають, що їх "розсекретили ", тому будуть красти менше!", - упевнений начальник прес-служби ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

"Тепер і на інших птахофабриках навчаться так робити", - чи то жартома, чи то всерйоз "картають" поліцію Полтавської області, яка показала нетривіальний спосіб виносити з птахофабрики курячі яйця, придуманий 35-річним жителем Кременчуцького району.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...