Як готуються до сну успішні Гейтс, Маск, Обама

​Автор видання Business Insider Ліндсі Доджсон пише про вечірні звички відомих людей.

Фото: uainfo.org

Складно все і відразу встигнути за один день. Іноді здається, що 24 годин мало і багато жертвують сном. А що роблять перед сном найуспішніші та зайняті люди, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.


1. Білл Гейтс читає близько години.

Засновник Microsoft завжди приділяє час читанню. Як Гейтс сказав The Seattle Times, він читає незалежно від того, наскільки пізня година. Він встигає прочитувати по книзі за тиждень.

2. Шеріл Санберг вимикає телефон.

Любить відключити телефон перед сном. За її словами, хоча завдяки цьому її не турбують під час сну, це все одно "болісно".

3. Аріанна Хаффінгтон приймає гарячу ванну.

Колишній головний редактор The Huffington Post вирішила дотримуватися режиму сну після того, як вона знепритомніла від втоми в офісі і зламала щелепу.

4. Опра Уїнфрі медитує

Бізнес-леді, актриса, продюсер і ведуча ток-шоу Опра якимось чином знаходить час для медитацій двічі в день - і один раз перед сном. У неї навіть є свій додаток для медитацій.

5. Майкл Фелпс спить у висотній камері.

Під час тренувань Майкл Фелпс спить в спальні, що імітує висотну камеру. Це збільшує кількість доступного кисню, змушуючи тіло працювати активніше, забезпечуючи м'язи киснем.

6. Гвінет Пелтроу любить масаж перед сном

Актриса і співзасновник сайту Goop каже, що приділяє багато уваги тому, щоб добре виспатися, як і здоровому харчуванню. Вона рекомендує масаж ніг і голови, щоб зняти стрес перед сном.

7. Ілон Маск припиняє пити каву

Щоб справлятися зі своїми обов'язками глави SpaceX і Tesla, Ілон Маск звик випивати по 8 банок дієтичної коли і по дві чашки кави щодня. Це дуже багато кофеїну. Як він розповідав, це його "відключає", тому Маск намагається не вживати кофеїн за шість годин до сну.

8. Барак Обама дивиться The Daily Show

Коли 44-й президент США перебував у Білому домі, у нього не було часу для здорових вечірніх процедур, і він часто прокидався посеред ночі. Але тепер готовий читати, укладати дочок і дивитися The Daily Show.

9. Мішель Обамі теж поправляють ковдру

Як розповідала Мішель Обама, вона завжди лягала раніше чоловіка, близько 10 вечора: "Він прийде, включить світло, поцілує, і ми поговоримо. Потім він такий" подоткнуть тобі ковдру? І я кажу, так ".

10. Стівен Кінг миє руки

У автора жахів та наукової фантастики є кілька незвичайних вечірніх звичок: "Я чищу зуби, мию руки. Навіщо взагалі мити руки перед сном? Я не знаю". Крім того, подушки повинні лежати в певному порядку.

11. Мерайя Кері оточує себе уволожнювачами

За її словами, їй доводиться спати "15 годин, щоб я могла співати, так, як я хочу". Для цього вона ставить кілька уволожнювачей повітря в спальні. Вважається, що це хороший засіб проти болю в горлі. "По суті, це як спати в сауні", - говорить Кері.

12. Кеннет Шено пише список справ на наступний день

Глава American Express перед сном записує три речі, з якими хоче впоратися протягом наступного дня.

13. Емінем вимикає всюди світло.

У 2012 році він навіть обклеїв фольгою вікна номера, щоб ті не пропускали світло. Джерело журналу Sun тоді сказав, що реперу краще спиться, коли шумно і темно.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...