Як на Донбасі російські військові "розводять" мешканців на гроші

Знімаючи квартири, окупанти грабують господарів та ще й виправдовують себе

"Если человек идиот, то это надолго". Фото: "Стихи.Ру"

Розповідали мені вже одну історію на тему. Здавала тітка одна квартиру в центрі Донецька. Причому тітка свято вірує в розіпнутих хлопчиків і ІГІЛ в Маріуполі, тому шукала квартиранта з російських військових. Так почав свою розповідь про російських військових на Донбасі блогер під ніком Наблюдатель, повідомляють Патріоти України з посиланням на livejournal, продовжуючи:

"Ей улыбается удача - звонит военный прям из РФ! Джек-пот, нах!

Офицер, едет в ДНР военным консультантом. Надежность, стабильная оплата и порядочность будет теперь.

Ватка счастлива. Проходит месяц, хазяйка звонит жильцу платить пора!

Тот отвечает: - хозяйка, у тебя колонка газовая поломалась, Бош фирмА. Но я проблему решил, вызвал спецов своих и справили они колонку, много-много денег на это потратил. Проходит еще 2 месяца, хозяйка снова звонит: дай денег, срок пришел!

В ответ: иди воруй, я тебя защищаю, какие нах деньги? И вообще, я съехал. Все, пока. Хазяйка приезжает с запасными ключами на квартиру, а квартира пустая: ни мебели, ни техники. Жаловаться некому, ибо неохота на подвал попасть.

Второй рассказ от штукатура-маляра. Всю жизнь хотел жить в России и тащился от русского мира как удав от пачки дуста.

После захвата русскими наемниками Донбасса, он вздохнул с облегчением - фошизм не пройдет, урррра!

Берет заказ на ремонтные работы, заказчик - ополченец из россии. Урррра! Джекпот, нах!

Бабло у военных есть, мировозрение сходится, проблем с оплатой быть не должно. Штукатур штукатурит-малярит месяц, деньги не берет, хочет всю сумму сразу забрать по окончании работы.

Работа окончена, принята. Заказчик доволен. Инструмент собран и упакован с объекта. Заказчик приезжает с рассчетом. Точнее с автоматчиками и говорит - спасибо, свободен. Минута на сборы. Работяга уходит в печали".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...