Як врятувати Україну, всього п'ять кроків-реформ, - Мирослав Гай

Рецепт порятунку здається достатньо простим, однако влада чомусь не поспішає наважитись на подібні дії.

Бурштинова лихоманка. Фото: соцмережі.

"Спасите Украину. Ведь все просто", - написав Мирослав Гай у своєму блозі на site.ua і запропонував власний рецепт порятунку, передають Патріоти України.

1. Закончите расследования и накажите виновных сотрудников МВД, СБУ, судей, прокуроров виновных в смертях, арестах, увечьях Майдановцев.

2. Арестуйте всех депутатов, голосовавших за законы 16 января, как предателей украинского народа.

3. Арестуйте Ахметова, Ефремова, Клюева (список длинный), как преступников по: экономическим, уголовным делам. Ну, и предательстве.

4. Проведите реформы в прокуратуре и судах. К черту всех.

5. Проведите.... Да просто возьмитесь за голову!

Ребята, грядет революция. И не карманная. Не Майдан. Грядет смертоубийство. Вы уже не можете контролировать и подавить бурштын. Над Вами смеются и это еще хорошо. Вы не контролируете контрабанду.

Опомнитесь. Если Вы не контролируете даже черные потоки, то вы никак не можете контролировать народ. Будут убивать из-за элементарного грабежа. Господи, храни мою Украину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...