Як змінюється Україна, або Про що свідчать розмови у потязі, - блогер

Через 10-20 років можуть відбутися значні зміни на краще.

Потяг. Ілюстрація: kherson.net.ua

Україна змінюється. Сьогодні в потязі з Києва у Львів розмови сусідів були на рівні або якісніші за розмови які за звичай можна почути на потязі з Нью-Йорка в Вашингтон ДіСі. Так пише у "Фейсбуці" блогер Тимофій Мілованов, повідомляють Патріоти України, цитуючи далі:

Пара за моєю спиною фахово обговорювала зміни в бюджетних стипендіях і можливості зловживання ціми коштами в університетах. Жінка праворуч була журналістом, і телефоном намагалася взяти коментарі в якихось важливих людей по справі Оніщенка.

Чоловік напроти мене розповідав своій подрузі, що він не дуже добре зрозумів умови Мінських угод і що потрібно було перечитати оригінал ще раз.

І тільки я спав, грав у Clash Royale та дивився у вікно всю дорогу. Потяг був повний (добре для економіки). А села за по ту сторону скла були інколи дуже депресивні. І я думав про розрив між людьми в потязі і в цих селах. І про те що це можна змінити років за 10-20 якщо привести якісну (недержавну) освіту в ці села".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...