Як зміниться анатомія людини через тривале перебування у космосі (відео)

​Тривала подорож у космосі для організму людини не проходить безслідно: в невагомості сповільнюється зростання м'язів і кісток, а високі дози радіації призводять до незворотних мутацій.

Як повідомляє паблік в Facebook "Цікава наука", в міру того, як людство все частіше замислюється про космічні польоти, з'являється важливе питання: "Навіть якщо ми і залишимо навколоземну орбіту, то чи зможемо адаптуватися до екстремальних умов космосу?". Патріоти України долучаються до питання та пропонують читачам цікаве наукове відео.

"Щоб вижити як вид, під час космічної подорожі, люди могли б потенційно розробити методи швидкого програмування захисних можливостей в самих собі", - сказано в відео. Там також сказано, що має статися з тілом людини, щоб уникнути втрати кісткової і м'язової тканини.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...