Які гарантії, що ці люди не діятимуть, як за Януковича? СБУ прослуховує нардепів та журналістів - Найєм

Після Майдану правоохоронна система лише частково розпалася, як системне угруповання, але її інструменти збереглися, наголосив нардеп.

Мустафа Найєм. Фото:polittech

Після Майдану СБУ не змінила стиль своєї роботи і продовжує прослуховувати депутатів та інших "незручних" для влади людей. Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів народний депутат України Мустафа Найєм, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

"Після Майдану правоохоронна система лише частково розпалася, як системне угруповання. Після того, як одна злочинна верхівка пішла, система, як чинна структура для заробітку грошей і репресій, частково розсипалася, проте її інструменти збереглися", – вважає Найєм.

Він наголосив, що зараз СБУ продовжує прослуховувати народних депутатів.

"Генерал Олег Фролов працює в Службі безпеки України і безпосередньо займається прослуховуванням народних депутатів. Якщо така практика продовжується і після Майдану, то які ми можемо мати гарантії, що ці люди не почнуть діяти так, як це було за Януковича?

Я точно знаю, що за народними депутатами також проводять спостереження. Таку інформацію я маю тільки стосовно народних депутатів, однак упевнений, що під таким же тиском перебувають "незручні" активісти і журналісти," – розповів народний депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...