Які соки підсилять ефект від вашого походу у спортзал

Після тренування найкраще випити склянку соку з буряка чи ягід вишні.

Фото: 24tv.ua

Трохи про сокотерапію розкажуть вам Патріоти України та Нескучные новости. Буряковий сік корисний тим, що він підсилює кровообіг та доступ кисню до тканин. В буряках міститься дуже багато калію, який зміцнює серцевий м’яз, очищає печінку, жовчний міхур та активізує роботу лімфатичної системи.

Окрім того сік з буряка – чудово підтримує імунну систему та підвищує стійкість організму до захворювань.

Концентрований вишневий сік допомагає м’язам відновлюватись швидше та зменшує ризик їх пошкодження. Однак варто зазначити, що у пакетованих вишневих соках з магазинів дуже багато цукру і дуже мало корисних речовин. Тож краще робити сік самому.

Ці два напої знижують вплив фізичного навантаження на організм, тобто тренування стають не такими виснажливими та важкими.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...