Якраз із "воєнторгу для шахтарів": Поблизу Макіївки збили російський безпілотник - Злий одесит (фото)

Збитий "Елерон-10СВ" - це комплекс ближньої дії повітряної розвідки і спостереження, розроблений російським підприємством ЗАТ "ЕНІКС", що випускається з 2003 року.

Фото:http://zloy-odessit.livejournal.com/

"Вблизи Макеевки был сбит беспилотный летательный аппарат "Элерон-10СВ", российского производства. Ну, как сбит, не то чтобы сбит – так, сам, типа, упал." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Ведь разве же можно сбивать БПЛА который над позициями ВСУ кружит явно в научных целях, собирая для каких-то там НИИ каких-то там недореспублик важную информацию о перелётах снегирей для научных работ.

Ну, а если без сарказма, то для тех, кто не в курсе, – "Элерон-10СВ" это комплекс ближнего действия воздушной разведки и наблюдения, разработанный российским предприятием ЗАО "ЭНИКС" и выпускается с 2003 года. С 2007 года эксплуатируется МЧС РФ.

В общем, аппарат, который может купить любой шахтёр на любом рынке в Донецке. И чего так на этом внимание заострять...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...