Якщо влада не спроможеться на самолюстрацію, буде горе: "Пока кто-то защищает Украину на передовой, платит за это жизнью или ранениями, судьи плюют им в спину", - Сазонов

Суд виправдав екс-мера Стаханова Юрія Борисова, заарештованого в 2014 році за звинуваченням у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Ю.Борисов. Фото: Фейсбук.

Знайомтеся, це колишній мер Стаханова Луганської області. Юрій Борисов. Радо зустрічав сепарів, допомагав організувати і провести так званий референдум. Потім попався, покидьок, в руки українських правоохоронців. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці політолог Кирило Сазонов, передають Патріоти України і цитують далі:

"Сейчас оставим за скобками, сколько людей отдали жизнь, чтобы эти подонки оказались под стражей. Суд его выпустил. Не под залог, пока идет следствие, а совсем. Оправдал.

Подумаешь, референдум для российских оккупантов устроил. Не сажать же. Пока кто-то защищает Украину на передовой, платит за это жизнью или ранениями, судьи плюют им в спину. Дно как оно есть. У меня уже нет сил писать об этом...".

Додамо, що на даний момент під вартою залишаються тільки Неля Штепа зі Слов'янська і Володимир Слєпцов з Дзержинська (Торецька), заарештовані за сепаратизм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...