Іде найуспішніша піар-кампанія по відмиванню іміджу нацизма. Геббельс би розцілував Путіна, - блогер

Фашизм та нацизм перейшли з категорії найтрагічніших історій людства в інтернет-меми.

Росія цілеспрямовано просуває нацизм. Фото: politolog.net.

Найбільшим пропагандистом фашизму та нацизму в світі наразі є Російська Федерація в особі її громадян та керівників. І це не образний вираз. Вони буквально просувають той самий фашизм та нацизм: Гітлер, зігі от ето всьо. Вони зробили все, щоб про них не забули, і щоб вони стали привабливими. Так пише у своєму блозі Антон Ходза, передають Патріоти України.

Чому? Вони начебто по Сталіну та СРСР угорають? Як вони можуть нацизм пропагувати?

Вони поділили світ на два табори: на радянсько-православно-імперський з хоругвами і портретами Берії та Миколи Другого в одній шерензі. А на іншому боці у них фашисти та нацисти, які засіли в Україні, США та ЄС. І сюди ж опозиційно налаштовані громадяни РФ відносяться. З них також нацистів ліплять. А потім вони сумно співають пісні “Мамочка, я не зігую”.

І от коли ти абсолютно нормальних людей роками називаєш фашистами та нацистами, ці нормальні люди починають замислюватись “От мене називають фашистом, а я ж нормальний, отже може фашизм не так уж і погано”.

Принаймні вже ніхто не соромиться жартувати про Гітлера та зігі. Бо це стало нормою. Завдяки Росії у нас тепер Гітлер і зігі норма.

Фашизм та нацизм перейшли з категорії найтрагічніших історій людства в інтернет-меми. Геббельс зараз би розцілував Путіна, його оточення та його виборців. За наймасштабнішу та найуспішнішу піар кампанії по відмиванню іміджа нацизма.

Загралися у біполярний світ, уроди. Потім будуть відгрібати. Зігулєчка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...