Є шанс назавжди забути про "Північний потік-2", - політолог

Прийнятий Конгресом США закон про санкції проти РФ множить на нуль чимало проектів і потуг Росії.

Про "Північний потік-2" скоро можна буде забути. Фото: Укрінформ.Як тільки Штати зібралися прийняти більш-менш виразні санкції проти РФ, ЄС відразу "розчохлився". З огляду на те, що для Європи врегулювання на Донбасі стратегічно набагато важливіше, ніж для США, очевидно, що, вставши перед реальним вибором, Брюссель готовий надати перевагу інтересам корпорацій з питань безпеки Євросоюзу і далі ховати голову в пісок, прикриваючись гучними фразами.Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці політолог Олена Галкіна, передають Патріоти України і цитують далі:

"Но сдаётся мне, неслучайно ExxonMobil и Chevron выступили против ужесточения санкций – и в результате получили от Конгресса США только незначительное послабление первоначального законопроекта.

Теперь уже неубедителен главный аргумент ЕС, что от российских санкций США страдает европейский, а не американский бизнес.

Американский теперь тоже будет страдать. Не*рен выпендриваться, пора слова совмещать с делом. И есть хороший шанс, что "Северный поток -2" растает как дым".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...