Європа знову обрала ганьбу, - блогер

Ситі і байдужі спостерігачі кривавого театру в Алеппо між війною і ганьбою обрали ганьбу, і щоб не було видно, погасили Ейфелеву вежу.

Ейфелева вежа як свідок ганьби великої Європи. Фото: ЖЖ.

Вони погасили Ейфелеву вежу і на півроку продовжили санкції. Усе. Це все, що змогли зробити байдужі глядачі кривавого спектаклю в театрі під назвою Алеппо, де насильник і людожер, з невимушеністю досвідченого м'ясника, вирізає ціле поселення, а після, оскалившись кривавою посмішкою з трибуни Ради безпеки ООН, публічно, на камери, доїдає їхні останки. Так пише в своєму блозі Эдмон ДАНТЕС, передають Патріоти України, і цитують далі:

"Все это никак не связано с гуманностью, человечностью, добрым христианством, демократией, международным правом и прочими "китами", на которых должно зиждется устройство мира в XXI веке. Но это имеет прямое отношение к большой политике, где спасаясь от акулы, никто не будет подвергать себя прямой опасности, отгоняя хищницу, а просто постараются скормить ей другого дайвера. Также как когда-то давно они скормили немецкому хищнику Судетскую область.

В тот самый момент, в ту саму секунду, когда местные сирийские и наемные нелюди, плечом к плечу с российскими головорезами, доедают останки своих жертв, не рассортировуя их по национальности, возрасту, полу, политическим и религиозным предпочтениям... так вот, в этот самый миг, европейские бюрократы, размазывая манную кашу по скатерти, занимаются политикой умиротворения, не понимая, что закрыв глаза на бойню в Алеппо, они снова стоят перед выбором между войной и позором.

И знаете, зачем они погасили Эйфелеву башню? Чтоб в темноте не было видно, что они опять выбрали позор".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...