"Європейці будуть тягнути з трибуналом, намагаючись налагодити відносини з путінською Росією", - Піонтковський

Європейські політики не хочуть визнавати, що Росією керують "серійні вбивці".

Андрій Піонтковський. Фото: соцмережі.

Європа буде затягувати зі створенням міжнародного трибуналу за фактом аварії Boeing 777 авіакомпанії "Малайзійські авіалінії" в Донецькій області в липні 2014 року. Таку думку в коментарі виданню "ГОРДОН"висловив російський політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Слідство лише підтвердило те, що і так відомо всьому світові. Але вони так і не назвали двох імен: того, хто віддав наказ, і того, хто натиснув на кнопку "Бука". Нідерланди й Австралія обвинуватили РФ в аварії MH17. Ну, і що далі? Вони готові оголосити [президента РФ Володимира] Путіна воєнним злочинцем і перестати їздити до нього, як [президент Франції Еммануель] Макрон? Нам залишається сприймати Захід таким, який він є. Європейці будуть тягнути з трибуналом, намагаючись налагодити відносини з путінською Росією", – сказав політолог.

За його словами, європейські політики не хочуть визнавати, що Росією керують "серійні вбивці". "Подивіться на надзвичайно ганебну поведінку Макрона. У день оголошення підсумків роботи слідчої групи він стояв поруч із Путіним, який просто глумився над жертвами MH17. А Макрон догідливо зазирав йому в очі й обсипав компліментами.

Плюс, європейці й далі пробивають "Північний потік – 2", незважаючи на те, що це суперечить інтересам України. Європа не хоче дивитися правді в очі, що путінська Росія – злочинна держава, якою керують серійні вбивці. Зокрема, це пов'язано з тим, що вони бачать економічну вигоду у співпраці з РФ – дешевший газ. Тактика затягування йде з обох сторін – і Заходу, і РФ: мовляв, якось конфлікт на Донбасі розсмокчеться. Але якщо говорити про Україну, то ситуація могла бути і гіршою. Зараз Києву хоча б надають якусь політичну і військову допомогу", – підкреслив Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...