"Її дупа цікавить ФБР": Хто насправді переслідує Гонтарєву

Крім Гонтаревої, під підозри ФБР потрапили ще два члени правління НБУ - Катерина Рожкова та Олег Чурій.

В.Гонтарєва. Фото: Вголос.

Антикорупційні органи України взялися за главу Національного банку Валерію Гонтареву через те, що її персоною зацікавилося Федеральне бюро розслідувань. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Олександр Дубінський, повідомляють Патріоти України.

"Ж*пу Гонтаревої, як і Насірова, жадають отримати аж ніяк не НАБУ і САП, керівники якого бігають на килим до президента. Її дупа цікавить американські спецслужби. Зокрема, Федеральне бюро розслідувань. Мета у випадку з Гонтаревою і Ко - покарання за розкрадання грошей фінансової допомоги від США і МВФ", - пише журналіст.

За його словами, склад злочину в діях Гонтаревої - видані НБУ багатомільярдні кредити рефінансування "дружнім" банкам, які за гроші НБУ скупили долари (отримані США) і вивели в офшори.

"Зокрема, розслідуються операції ряду банків, як банкрутів, так і нині живих, з австрійськими банками Meinl і Winter (Дельта, Фінанси та Кредит, Київська Русь, Діамант, Південкомбанк, Міський Комерційний Банк, Автокразбанк, Терра Банк, Таврика). Імовірність досягнення успіху - дуже висока, так як НАБУ, за моїми даними, вже вилучила всі документи з НБУ, і зараз готується до винесення підозр", - підкреслив Дубинський.

Також він зазначив, що крім Гонтаревої під підозри ФБР потрапили ще два члени правління НБУ - Катерина Рожкова та Олег Чурій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...